Η Εταιρεία

 
  H εταιρία μας ιδρύθηκε το 1979 από τον Κ. Φ. Ζηνόπουλο και έχει ως αντικείμενο την κατασκευή και τοποθέτηση αξεσουάρ αυτοκινήτων 4χ4. Τα υλικά από τα οποία είναι κατασκευασμένα τα αξεσουάρ μας είναι ο βαμμένος χάλυβας με την μέθοδο της ηλεκτροστατικής βαφής και φυσικά το ανοξείδωτο ατσάλι.

Δυνατότητες
Με την πείρα των
25 και πλέον χρόνων στο συγκεκριμένο χώρο αλλά και με την πλήρη εκμετάλλευση του άρτιου και σύγχρονου εξοπλισμού μας δίνεται η δυνατότητα να υλοποιήσουμε την όποια επιθυμία σας! Παντός είδους ειδικές κατασκευές αποτελούν πρόκληση για εμάς στην οποία πάντα ανταποκρινόμαστε με απόλυτη επιτυχία.Η εταιρεία μας εμπλούτισε τις δυνατότητες τις με την προσθήκη της πώλησης και τοποθέτησης κοτσαδόρων σε ολα τα επιβατικά αυτοκίνητα απο τους μεγαλύτερους οίκους της παγκόσμιας αγοράς όπως είναι η WESTFALIA , BOSAL , BRINK καθώς και την πώληση αλλά και κατασκευή μπαγκαζιέρων και τρέϊλερ σε οτι διαστάσεις μας ζητηθούν απο τους πελάτες μας.

Νέες Εγκαταστάσεις
Η μεταφορά στις νέες μας εγκαταστάσεις είναι πλέον πραγματικότητα και με χαρά καταλαβαίνουμε πως πετύχαμε το κύριο ζητούμενο μας, το οποίο δεν ήταν άλλο από την βελτίωση παροχής υπηρεσιών σε όλους τους πελάτες μας καθως και η βελτιωση των προιοντων μας .Σε μεγαλυτερο εκθεσιακο χωρο με ανετο παρκινγκ μπορειτε να δειτε ολα τα προιοντα μας, να τα συγκρινετε μεταξυ τους αλλα και με τα υπολοιπα του ανταγωνισμου να τα προβαρουμε στο αυτοκινητο σας και να καταληξετε σε αυτα που εσεις θελετε εχοντας πλεον πληρη εικονα αυτων . Ελάτε να σας λύσουμε κάθε απορία και να κάνουμε το αυτοκίνητό σας ομορφότερο και δυνατότερο, όπως εσείς το φαντάζεστε!